Direktlänk till inlägg 20 april 2011
Det är påsktider och här på kontoret har vi samlat några av våra favoritrecept som vi vill tipsa er om....
CATTIS RECEPT
Först ut är Cattis och en av hennes favoriter på påskbordet är marinerad böckling. Jättegott och lite sommarfräscht till påsken.
Gör så här
Rensa och filea fisken, tag bort skinn och alla småben. Lägg fisken i en låg skål. Blanda marinaden och häll den över fisken. Låt stå i kylskåp minst en timme eller över natten. Strö över klippt dill eller gräslök, finhackad rödlök eller purjolök. Servera med hårdkokta ägg i halvor eller klyftor och strimlad isbergssallat.
ANNIS RECEPT
Anni gillar det enkla, här kommer hennes recepttips i påsk:
Koka 1 ägg, skala och dela det på mitten. Lägg på en klick stenbitsrom och en persiljekvist. Klart!
JENNYS RECEPT
Jenny tycker att påskmiddagen bör avslutas med något sött. En mustig chokladtårta som dekoreras med små marsipankycklingar. Enkelt, gott och "påskigt". Länk till receptet hittar ni här.
GLAD PÅSK från alla oss på Durable!
Hej. Den här bloggen har bytt adress... Klicka här: http://durablenytt.wordpress.com/ Så vi ses på den nya bloggen. Varmt välkommen! /Jenny ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 |
||||
|